TOP 3 oblasti pro investice v Dubaji? Naše brožura vám odhalí další zajímavé lokality!

portrait-beautiful-young-asian-woman-relaxing-around-outdoor-swimming-pool-with-city-view.jpg

Dubaj, jedno z nejrychleji rostoucích měst na světě, je globálním centrem investic do nemovitostí. Díky nulovým daním z příjmu, flexibilním platebním plánům a stálému přílivu nových obyvatel nabízí jedinečné příležitosti pro investory. Vzhledem k obrovské rozmanitosti lokalit může být obtížné se v této záplavě orientovat. V tomto článku jsme vybrali tři oblasti, které se v posledních letech staly horkými favority mezi investory – každá z nich nabízí něco trochu jiného, ale všechny spojuje vysoký potenciál návratnosti. To však zdaleka není vše, co Dubaj nabízí. Ve skutečnosti jsou tyto tři lokality jen malou ukázkou z celkového spektra investičních možností, které město skýtá. Pro ty, kteří chtějí prozkoumat další atraktivní čtvrti, máme připravenou brožuru, kde najdete mnohem více lokalit s podrobnými informacemi o jejich výhodách. Ať už hledáte klidnější prostředí, nebo preferujete dynamické centrum města, v Dubaji si určitě najdete tu správnou investici.

Dubai Marina: Luxusní hotspot s vysokým výnosem z pronájmu
Dubai Marina patří mezi top lokality, oblíbené díky svému dynamickému životnímu stylu, luxusním mrakodrapům a nádhernému výhledu na vodu. Tato oblast přitahuje expaty, turisty a mladé profesionály, kteří hledají moderní bydlení v atraktivním prostředí s přístupem k Marina Walk a luxusním restauracím.
Výnosy z krátkodobého pronájmu zde dosahují 6-8 % ročně, což činí Dubai Marina vyhledávanou lokalitou pro investory zaměřené na stabilní cash flow. Díky flexibilním platebním podmínkám a vysoké poptávce po krátkodobém pronájmu je tato čtvrť skvělou volbou pro ty, kdo hledají stabilní příjem z investic.

Downtown Dubai: Srdce města s největším růstovým potenciálem
Downtown Dubai, domov ikonických staveb jako Burj Khalifa a Dubai Mall, je jednou z nejprestižnějších adres ve městě. Kromě turistů zde působí i nadnárodní firmy, které do této oblasti přitahují jak pracovní sílu, tak luxusní bydlení.
S výnosy z pronájmu v rozmezí 5-7 % ročně a neustále se rozvíjející infrastrukturou zůstává Downtown Dubai stabilní volbou pro dlouhodobé investice. Tato lokalita kombinuje prestiž, moderní vybavení a výbornou návratnost, což z ní činí centrum, kam se vyplatí zaměřit.

Jumeirah Village Circle (JVC): Skrytý klenot s vysokým růstovým potenciálem
Jumeirah Village Circle, nebo-li JVC, nabízí pro investory nižší vstupní náklady s mimořádně vysokým potenciálem růstu. Tato rychle se rozvíjející čtvrť je oblíbená pro své moderní rezidenční projekty, vybavenost a blízkost klíčových částí města.
S návratností mezi 7-9 % ročně patří JVC mezi lokality, které investoři vyhledávají kvůli dostupnosti i vysoké poptávce po pronájmu. JVC je ideální pro ty, kdo hledají kombinaci výhodných cen a příležitosti k růstu v jedné z nejdynamičtějších částí města.

Chcete se o nás dozvědět více?

Stáhněte si naši brožuru, kde o nás najdete vše na jednom místě!

Stáhnout brožuru Stáhnout brožuru
Zavřít